top of page

Het Team

Fleur-225x300.jpg

Ik ben Fleur Dorland-Kuiper. ​Ik ben een enthousiaste, gepassioneerde peuterleidster die, na jarenlange ervaring in de kinderopvang, de stap heeft genomen om te gaan werken in een prachtige peuterschool. De peuterschool is geopend in Maart 2016 door de oprichters Ellis Wessels-Kessens en Eva Dikkeboom. In Juni 2019 ben ik gaan werken bij ’t Startblok en vanaf 1 januari 2021 heb ik ’t Startblok overgenomen als Directeur-Bestuurder. Wij zijn een peuterschool waarin het kind centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Ons doel is om elke peuter de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen tot een zelfstandige en zelfredzame kleuter die vol vertrouwen zijn of haar stap naar de basisschool kan maken.

Roos.jpg

Ik ben Roos Lim-Pera. Ik ben sinds Mei 2021 werkzaam bij Peuterschool ‘t Startblok waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang, waarvan 13 jaar bij een kinderdagverblijf in Huizen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden bij Peuterschool ‘t Startblok. Elk kind is anders en ontwikkelt zich in eigen tempo en op eigen wijze. Ik vind het het fijn om de peuters bij ‘t Startblok hierin te begeleiden en een vertrouwde en veilige omgeving te creëren, waarin de peuters zich kunnen ontwikkelen. Ik woon in Huizen, ben getrouwd en moeder van een dochter van 11 jaar en een zoon van 8 jaar

IlseTeeuwissen-visser.JPG

Ik ben Ilse Teeuwissen-Visser. Al 20 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Getrouwd en moeder van 2 geweldige mannetjes. Vanaf juni 2023 ben ik het team van Peuterschool ‘t Startblok komen versterken. Een nieuwe uitdaging, waarin ik ontzettend veel zin heb. Mijn visie in het werken met kinderen is, elk kind is zijn eigen individu die op zijn eigen manier en tempo blijft groeien. En om daar een bijdrage aan te mogen leveren is elke dag weer een fantastisch moment. Ze een veilige en leerzame plek bieden.

bottom of page