top of page

De Oudercommissie

De oudercommissie staat ons bij in de organisatie van feesten en partijen en heeft soms een adviserende functie. Verder kunt u, als ouder, bij hen terecht met een eventuele klacht. Op deze pagina kunt u meer vinden over ons beleid bij klachten.

De oudercommissie vergadert zo één keer in de 6-7 weken op de locatie van ’t Startblok. Eenmaal per jaar vergaderen we zonder de pedagogisch medewerkers op een locatie buiten 't Startblok. 

 

De notulen van de vergadering zijn op te vragen via:

startblok.oc@gmail.com

We zoeken regelmatig nieuwe mensen, dus als je het leuk lijkt ook te helpen, stuur dan een bericht naar bovenstaand mailadres en woon eens een vergadering bij.

Jorien_OC.jpg

Jorien Buiskool-Boutahri. Ik ben 33 jaar en ik ben de moeder van Ibrahim (4) en Amatullah (2). Ibrahim is inmiddels oud-startblokker en Amatullah geniet volop van haar tijd op deze fantastische peuterschool. Zelf ben ik sinds een jaar thuisblijfmoeder en ik vind het heel fijn om betrokken te zijn bij dingen van de kinderen. Daarom ben ik dan ook lid geworden van de oudercommissie. Ik hoop zo mijn steentje te kunnen bijdragen. Mocht je vragen hebben of iets willen bespreken dan kun je me altijd even aanspreken!

avatar 111

Marlou Zandbergen. Ik ben de moeder van Liv en Joep. Liv heeft met veel plezier op 't startblok gezeten tot december 2022 en Joep zal op 't startblok starten in april 2023. Mocht ik iets voor jullie kunnen betekenen vanuit de oudercommissie schiet mij gerust aan of neem even contact op!

bottom of page